Vår affärsidé är att sälja kläder som är begagnade och fått en ny design för att ta vara på miljön och för att vår målgrupp av unga vuxna som inte har tillräckligt mycket pengar till att köpa dyra kläder och bryr sig om en hållbar produktion och på återanvändning av kläder för att bidra till en hoppfull framtid i modevärlden. Namnet Unfinished kommer från våran tro att kläder inte är fullt färdiganvända, att varje plagg borde få en andra chans.
 Vårt UF företag fokuserade på en såpass hållbar produktion som möjligt då vi köpte in bas t-shirts från second hand butiker och printade in vårat brand namn för att senare säljas vidare som en statement piece för en modebransch med mindre utsläpp och en motreaktion till nyproduktion. Våra plagg fick våra kunder att känna sig bra och snygga både från insidan till utsidan. 
Vår produkt bidrar till en hållbar utveckling och styr klädmarknaden i en annan riktning då vi använder oss utav återanvändning av kläder och mindre överproduktion och slängning av kläder.
Min roll i företaget var som VD, marknadsförings ansvarig och som designer.

You may also like

Back to Top